Pápa Körzeti Földhivatal
Lakóház, copf, 1790 körül.
Jellege: A Győri út és a Flórián utca sarkán álló, egyemeletes, L alaprajzú, késő barokk sarokház.

Külső: Győri úti homlokzata négytengelyes, tagozott övpárkány osztja, csonkapárkány zárja. Földszintje vízszintes vakolatsávozású, modern kialakítású boltajtókkal. Emeleti ablakai könyöklősek, szemöldökpárkányosak, mellvédjükön faltükör, egymástól falsávok választják el őket.
Flórián utcai homlokzata öttengelyes, tagozott övpárkány osztja, csonkapárkány zárja. Bal szélső tengelyében vaknyílások. Földszintje vízszintes vakolatsávozású, modern kialakítású nyílásokkal. Emeleti ablakai szemöldökpárkányosak, falsávok választják el őket. Bal második tengelyben keretezetlen kapu nyílik.
Udvari homlokzata jellegtelen.
Nyeregtető, cserépfedés.

Belső: Kapualja csehsüvegboltozatos, jobbra egykarú, dongaboltozatos lépcsőház. Kéttraktusos elrendezésű, földszintjén heveder nélküli illetve hevederes csehsüvegboltozatos, valamint barokk keresztboltozatos helyiségek.
Pincéje hevederes csehsüvegboltozatos.

változatlan