Veszprém Megyei és Körzeti Földhivatal
Vendéglő, egykor lakóház.
külső leírás:
Jellege: A Szabadság tér kiszögelésében, utcasorba illeszkedő, déli oldalán szabadon álló, szabálytalan L alaprajzú, földszintes, barokk saroképület.

Külső: A Szabadság térre néző két homlokzata 3 illetve 1 tengelyes, kétrészes főpárkány zárja, keretezett oromzatos kialakítású, két padlástéri kisablakkal. Az ablakok szalagkeretesek, az épület sarka élszedett. A vendéglőt a szomszédos házzal kerékvetőköves, kocsiáthajtós, egyenes fedésű kapu kapcsolja, melynek félellipszis alakú ívezete vöröskő oszlopokról indul.
Udvari homlokzata szintén oromzatos kialakítású, jórészt átalakított. Itt nyílik vöröskő-keretes félkörzáródású kapuja, s egy hasonló jellegű ablaknyílás.
Nyeregtető, cserépfedés.

Belső: A bejárati helyiség háromszakaszos hevederes csehsüvegboltozattal fedett, melyből az utcafront felé kettő, az udvar felé pedig egy, fiókos kolostorboltozatos szoba nyílik. Modern tetőtér.
Pincéje két dongaboltozatos helyiségből áll.

Változatlanul szép, gondozott épület.