Veszprém Megyei és Körzeti Földhivatal
Ref. templom, gótikus falak felhasználásával épült késő barokk stílusban 1790 körül.
külső leírás:
Jellege: Kis dombon szabadon álló, téglány alaprajzú, egyenes záródású, nyugati tornyos, átalakított barokk templomépület.

Külső: Nyugati, háromrészes tornya kissé a homlokzat elé lép, a templomhajó oromzatosan kapcsolódik a toronytesthez. A torony földszintjén neogótikus kialakítású rézsűs kapu, mérműves orommezővel. Az alsó szintet kis rózsaablak köti össze a sarkokon ívesen visszametszett, vékony övpárkányokkal elválasztott, keretezett emeletekkel. Az első emeleten kis, félkörzáródású, bélletes ablak. A második emeleten félkörzáródású, mérműves, középsugaras harangablakok. Az órapárkány felett nyolcszögű sisak.
Oldalhomlokzatai tagozatok nélküliek, keretezettek, déli oldalán négy, északi oldalán két félkörzáródású, mérműves, középsugaras ablak. A déli oldalon modern kialakítású bejárat.
Keleten egyenes záródás, falán két vakablak vakolatkeretezése.
Nyeregtető, cserépfedés.

Belső: A síkfödémes toronyalj után jutunk az egy nagyobb és két kisebb hevederes csehsüvegboltozattal fedett templomtérbe. A hevederek díszítetlen pillérekről indulnak, a boltozatok közepén modern festés. A templomtér két végén modern kialakítású karzatok.
Szószék, oltárasztal, keresztelőkút 1910-ből.

2008.12.07 16:04 3D állapot: 5 - koordináta: N 47° 7,223' E 17° 56,942' - pont: 5

Rendben lévő templom, rendezett környezetben, ottjártunkkor sokan tartottak a templomba, sokan voltak a környékén.

laktanya (2.676 km)
Kőkerítés (2.682 km)