Szent Mihály arkangyal
Nagykanizsa Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
Település központjában, dombon álló, egyhajós, keletelt, poligonális szentélyzáródású templom, Ny-i homlokzata előtt toronnyal, a hajó felett nyereg, a szentély felett kontyolt nyeregtetővel, a szentély É-i oldalához csatlakozó sekrestyével. Csehsüveg boltozatos hajó, negyedgömb boltozatú szentély, a hajó bejárati oldalán karzat. Falképek: 1962 (Károly Gyula). Festett üvegablakok: 20. század eleje. Berendezés: jellemzően 19-20. század; főoltár, szószék, mellékoltárok 18. század második fele, későbbi oltárképekkel. Orgona: 1886 (Országh Sándor). Épült 1760-ban.

A templom állapota az előző jelentés óta nem változott.
A falu információs táblájáról:
"Szobrokkal díszített főoltár, közepén védőszentjének szobra, körbejárható, két barokk mellékoltárát a négy nyugati egyházatya szobrával díszítették"

Kereszt (1.649 km)
Kereszt (1.687 km)