rövid leírás:
Ötemeletes és tetőemeletes, lapos tetős, vasbetonvázas, modern stílusú lakóépület, a Madách sugárút kereszttengelyének, az Asbóth utcának bejáratát alkotó saroképület-pár egyike
külső leírás:
Zártsorú beépítésben, hegyesszögű telken álló, ötemeletes és tetőemeletes, vasbetonvázas, lapos tetős sarokbérház, négyfogatú alaprajzzal.
A földszinten egységes fém sorportál húzódik végig, az első emeleten a pillérek között üvegfal. A 2-5. emeleten mindkét homlokzat közepét konzolosan kiugró rizalit tagolja, mely a Király utca felé kéttengelyes, az Asbóth utca felé háromtengelyes. A rizalitok háromszárnyú nyílásai előtt pálcás korlátú franciaerkélyek. A rizalitok és a telekhatárok között egy-egy tengelyben kétszárnyú ablakok, az Asbóth utcában a szélső tengely felső emelete hiányzik, jobb átvezetést biztosítva a szomszédos, egy szinttel alacsonyabb házak felé (az eredeti homlokzati terveken még szerepel az emelet, utólagosan áthúzva).
Az épület sarka lekerekített, az üvegfal fölötti részen íves felületén szintenként három kétszárnyú ablak van, egymástól féloszloppal elválasztva.
Az alsó két szint kőlapburkolatú, az emeletek homlokzata nemesvakolattal készült.

Rendezett ház, földszinti üzletekkel.