rövid leírás:
Emeletes barokk lakóház, 1698. Homlokzat 18. sz. vége, középkori részletek, 14. sz. Földszintjén Russwurm cukrászda, klasszicista berendezéssel, Dunaiszky és Krautsiedler, 1830 körül.
:
Zártsorú beépítésben álló, körülépített udvaros, emeletes lakóház. A főhomlokzatának lábazata kővel borított. A földszint vízszintesen sávozott vakolata zöldre festett. A kapu a középtengelytől kissé balra nyílik. Kosáríves kőkerete kváderosztást imitál, jelzett vállkövekkel. A záradékkő homlokoldalán W H monogram és leveles ágak címert fognak közre. A kaputól balra kőkeretes, kétszárnyú üzletajtó, tovább balra ablak látható. A kaputól jobbra ablak, majd nagyméretű, kőkeretes, szegmensíves üzletajtó nyílik. A kapuszárnyak halszálkamintás borításúak, köztük félköríves kisajtó nyílik. A földszinti ablakok kőkeretesek, a boltajtókhoz lépcsők vezetnek. Az emelet hattengelyes. Füles kőkeretes ablakai könyöklővel is ellátottak. Alattuk kötény, fölöttük szemöldökdísz látható. A két szélső ablaktengely között faltükrök, a középső két ablak között és két oldalukon lizénák állnak. A három részes főpárkány geiszonja fogrovatos díszű. A két középső ablaktengely fölött a főpárkány másféle, gazdagabb alakítású, mely által a középrész hangsúlyt kap. Az emelet falsíkba mélyedő tagozatai a földszint zöld színére, a kiemelkedő tagozatok világosabb zöldre, a többi a kettő közti árnyalatúra festett.

Változatlanul jó állapotú.
A pultot sajnos nem lehetett fényképezni.