Emeletes barokk ház, 1700 körül. Átalakítva 1800 körül és 1925-ben.
:
Zártsorú beépítésben álló, U-alaprajzú, emeletes barokk lakóház, átalakított homlokzattal.
Homlokzata háromtengelyes, egytagú főpárkány zárja le; a földszint fölött övpárkány, az emeleti ablakok alatt könyöklőpárkány fut végig. Emeleti ablakai keretezetlenek, fölöttük tükrökben elhelyezett domborművekkel. Az ablakok között félköríves barokk falfülkék mélyednek a falba. A földszint középtengelyében nyílik a keskeny, mélyített szalagkeretelésű szegmentíves kapu, fölötte konzolok között dombormű-jelenettel, a szélső tengelyekben széles, szegmentíves, keretezetlen ablakok, copf vasrácsokkal.
K-i, kerti homlokzata négytengelyes, neobarokk architektúrával. Az emeleti középső tengelyekben kőbábos, konzolos erkély, kővázákkal. A földszint második tengelyében kőkeretes, díszes kapu, szemöldökében Szt. Flórián domborművel. A földszinti ablakok széles szegmentívesek, neobarokk (?) rácsokkal.
Cserépfedésű nyeregtetők, szegmentíves, bádogozott tetőtéri ablakokkal.

Remek állapotban van, a domborművek is nagyon szépek rajta