A református templom műemléki környezete

Terület
Műemléki környezet
Műemléki környezet
Békés
Békés Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
A református templom műemléki környezete. Leírása az óramutató járása szerint haladva a Rákóczi Ferenc utcától elindulva délre a Fekete Kőrös holtág mentén haladva a 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 698, 699, 701, 702. hrsz. telkek keleti határán a 702. hrsz. telek déli határán is haladva a Talaky u. tengelyében délre tovább , majd a 794. hrsz. telek déli határán tovább, keresztezve a Petőfi Sándor utcát, a 2248. hrsz. déli és nyugati határán tovább, a 2247, 2230. hrsz. telkek nyugati határán haladva a 2245. és 2244. hrsz. telkeken keresztül tovább, keresztezve a Munkásőr utcán a 2240. hrsz. nyugati, a 2239. déli és nyugati, a 2238. hrsz. a 2236. hrsz. nyugati határán hakadva a Fáy utca tengelyében (2287) haladva, északra a 6919. hrsz. telek nyugati és északi, a 6896 .hrsz. nyugati és északi, a 6895. északi határán haladva keresztezve az utcát a 6893. hrsz. északi határán, a 6892. hrsz. északi és keleti határán haladva megérkezve a Rákóczi F. utcára a kör bezárul.

A református templom előtti emlékműnél készítettem panoráma képet.
2 képben tettem fel, hogy még látható is legyen a tartalma.