Kétemeletes romantikus sarokház, 1860 körül.
:
Zártsorú beépítéshez illeszkedő, "U" alaprajzú, kétemeletes, klasszicizáló romantikus sarokház.
Donáti utcai homlokzata 2+9+2 tengelyes, Hunyadi János út felőli homlokzata 2+7+2 tengelyes; a közbenső tengelyek rizalitot képeznek. A rizalitok széleit az emeleteken tükrös lizénák szegélyezik. A homlokzatokat kétrészes, konzolos főpárkány zárja, melynek frízében minden ablak fölött egy-egy fekvő padlásablak nyílik. A szintek között egyszerű övpárkányok futnak végig. A földszinti ablakok egyenes záradékúak, fölöttük vak boltövekkel. A Donáti utcai középtengelyben szegmentíves kapu nyílik, eredeti kapuszárnyakkal. Az első emeleti ablakok szalagkeretelésűek, konzolos szemöldökpárkánnyal, mellvédmezőikben tükrökkel; a második emeletiek tagozott kereteléssel, szakállas szemöldökpárkánnyal. A homlokzatok földszintjei sávozottak.

Most nem láttam rajta különösebb hibát, egyértelmű javulás tapasztalható az állapotában.