A református templom műemléki környezete

Terület
Műemléki környezet
Műemléki környezet
Békés
Szeghalom Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
A református templom műemléki környezete. A Béke utcától keletre indulva a 493 hrsz. északi a 497 és 498 hrsz. északi határán haladva, megérkezve a Dózsa Gy. utcára, amelynek tengelyében délre haladva tovább az Ady E. utcán a híd felé, majd nyugatra fordulva az épületek udvari oldalán haladva, ezek az 503, 504, 505, 506, 507, 508, 509 hrsz. telkek, tovább az 510 hrsz. keleti és dél az 511, 514, 516, 517, 520 hrsz déli határán haladva, majd az 520 hrsz nyugati határán tovább, keresztezve az utcát, a 124 hrsz. déli és nyugati, a 125, 126, 127 hrsz. nyugati határán haladva keresztezve az utcát a 976, 977 hrsz. nyugati, a 978 hrsz nyugati és északi határán haladva, érintve a 975 hrsz. északnyugati szegletét, a 981 hrsz. telek nyugati és északi határánál haladva a kör bezárul.

A tér rendezett a templom jó állapotban van.