Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Földhivatal
Ref. templom, gótikus, 15. sz.-i eredetű. Mai alakjában 1900-ból való.
:
Szabadon álló, egyhajós nyújtott téglalap alaprajzú egy homlokzati tornyos nyeregtetős épület keletelt hozzá délről bejárati előtér kapcsolódik. Bejárata, a déli fedett előtérből illetve a nyugati torony alatt nyílnak.
Tornyának alapja majdnem hajószélességű. Szoknyás vízvetőről indulnak a torony további szintjei, már keskenyebben. Két szintjén neogótikus résablakok és csúcsíves árkádsor, rajta egyszerű bádog gúlasisak.
A hajó falát csak neogótikus ablakai illetve támpillérei tagolják. Ablakai kőrácsosak. Szentélye támpillérekkel erősített poligonális záródású.

2011.12.19 12:05 guess.who állapot: 4 - koordináta: N 48° 10,893' E 20° 49,914' - pont: 27

Néhány kisebb vakolathibát leszámítva (a bejárat fölött és a támpilléreken) egész jó állapotú templom. Sajnos minden zárva volt, bejutni nem sikerült.