Emeletes copf lakóház, 1811 körül.
:
Zártsorú beépítésben álló, "U" alaprajzú, emeletes klasszicizáló későbarokk lakóház.
Homlokzata öttengelyes, középen háromtengelyes rizalittal, melynek széleit egy-egy lizéna hangsúlyozza. Főpárkánya egytagú, a rizalitban konzolos. A szintek között övpárkány húzódik, mely a falsávoknál megszakad. A középtengelyben egyenes záródású, szemöldökgyámos kőkeretes kapu nyílik. Az ablakok egyenes záródásúak, szalagkeretelésűek; a földszinten a szemöldökmezőkben kagylódíszes lunettákkal, az emeleten a mellvédmezőkben ill. a szélső ablakok szemöldökében is tükrökkel. A középső emeleti ablak fölött csúcsívsoros díszítésű tükör. A második és negyedik tengelyben a falmezők mélyítettek. Az épület hátsó homlokzata az L-alakban köré épített modern lakóház miatt eltűnt.

Sajnos semmiféle javulás nem tapasztalható, az épület állapota stagnál, sürgős beavatkozásra lenne szükség.

Rác fürdő (0.157 km)