Ref. templom, barokk, 1713. Tornya 1790-ből.
:
Mellékutcában, félreeső helyen épült K-NY. tengellyel. D. hosszoldalán, középtájt egy kis - bizonyára toldalék - szélfogó, barokkozó igyekezetű oromfallal, azon 1713-1790, 1894, 1958 évszámok, utalva a jelentősebb építkezésekre. Az egyébként nem szimmetrikus homlokzatot a szélfogótól jobbra-balra 2-2 ablak töri át, a fszt. ill a kórusra nyílóan. Ajtó és ablakok széles szalagkeretben, az alsó ablakok köztes ráccsal. Tagozott, húzott párkány fut körbe 3 oldalon. Csonkakontyos nyeregtető, szabvány palafedés. Az É. hosszoldal sima sávokkal 4 mezőre osztott, benne rendszertelenül elhelyezett ablakok vakolt kerettel, húzott, tagolt párkány.
A hátsó homlokzaton aszimmetrikusan elhelyezett deszkázott kapu a XIX. közepéről és egy kórusablak nyomott kosárívvel, a… (sic!) szalagkeretben, oromfalon kis padlásluk. Vaskos torony sima szalagkeretben, szintenként keskenyedő mérettel. Fszt.-en 1 kapu az oldalfalon. Főpárkány itt is átfut. Az 1. toronyemeleten álló ovális ablak, a 2-on oldalankint 1-1 zsalus harangablak félköríve száródással, kő kerettel. Órapárkány zárja a toronyfalat, rajta szépen tagolt réz hagymasisak. Kőlapokkal fedett oromfal, sarkain kő vázák.

Jó állapotú a templom, kisebb hibákkal. l Lábazata néhol sérült, kopott.