Lakóház, eklektikus, 19. sz. második fele.
Jellege:
Utcasorba illeszkedő, zártsorú beépítésű, U alaprajzú, egyemeletes, eklektikus stílusú lakóépület.
Külső:
Az utca hajló vonalát követő, középrizalitos, 2+2+2 tengelyes homlokzatát tagozott övpárkány osztja, csonka főpárkány zárja, melynek alsó része az ablakok fölött fogrovatos díszt kap és golyvázódik.
Földszinti ablakai egyenes záródásúak, szalagkeretesek, könyöklővel. A rizalitban tagozott keretes, szegmensíves kapu, kerékvetőkővel, eredeti kapuszárnyakkal.
Emeleti ablakai egyenes záródásúak, tagozott szalagkeretük alatt tagozott könyöklővel, lekerekített sarkú tükrös mellvéddel.
Udvari homlokzata északi szárnyának földszintjén négy félköríves nyílású, szabadon álló pilléreken támaszkodó, hevederes csehsüvegboltozatos tornác fut. A szárny keleti véghomlokzatán magas fatornác, a telekhatáron falmaradványok.
Déli oldalszárny kevésbé jellegzetes kialakítású. Utcafronti oldalon modern padlástéri ablak.
Nyeregtető, cserépfedés.
Belső:
Kapualja alacsony fiókos dongaboltozatos, végén hevederes csehsüvegboltozatos szakasz.
Jobbra nyílik a négykarú lépcsőház, míves kovácsoltvas korláttal.
Az északi szárny földszinti helyiségei egy traktusba szervezettek, két szakasz mélységű hevederes csehsüvegboltozatos fedéssel.

Szép, gondozott, hibátlan állapotú épület.