Lakóház, egyemeletes, barokk eredetű, klasszicizáló-eklektikus, 1870 körül.
Jellege:
Utcasorba illeszkedő, zártsorú beépítésű, ma már körülépített udvaros, egyemeletes, eklektikus stílusú lakóépület.
Külső:
Utcai homlokzata három részre osztott (1x2+3+1x2 tengelyes), oldalrizalitos kialakítású, tagozott övpárkány, emeleti végigfutó könyöklőpárkány osztja, háromrészes, konzolsoros főpárkány zárja. Az épületet és a rizalitokat a földszinten lizéna, az emeleten részben kannelúrázott törzsű, kompozit fejezetű pilaszter keretezi, melyek vonalában az övpárkány és az emeleti könyöklőpárkány golyvázódik.
Földszinti ablakai modern kirakatablakokká alakítottak. A középső rész jobb szélén egyenes záródású, keretezetlen, jellegtelen bejárat nyílik.
Emeleti ablakai egyenes záródásúak, tagozott szalagkeretesek, balluszteres mellvéddel, toszkán pilaszterek keretezik, melyek háromrészes, konzolos szemöldökpárkányt tartanak.
A rizalitok ablakai szélesebbek. A középső rész három ablak kapcsolásából alakult ki, hol az egyébként azonos tagozású középső ablakot toszkán féloszlop határolja, s párkányán háromszögű timpanon nyugszik.
Udvari homlokzata emelete előtt kima profilú konzolokon támaszkodó függőfolyosó fut, egyszerű kovácsoltvas korláttal. Az udvar északi oldalán kőkeretes vasajtó, illetve kőkeretes, fűzött rácsú kis ablak. A kis udvar nyugati oldalán új melléképület.
Belső:
Kapualja hosszú, keskeny, sík lefedésű. A kapualj végén kis kiteresedés, jobb falán kőkeret, balra pedig az egyterű, húzott-íves lépcsőház nyílik.
A földszintet elfoglaló üzletek modern álmennyezetesek.

Kitűnő állapotban van, az utcában az egyik leginkább karbantartott épület.