Lakóház, egyemeletes, késő eklektikus, 19. sz vége.
Jellege:
Utcasorba illeszkedő, zártsorú beépítésű, U alaprajzú, egyemeletes, eklektikus stílusú lakóház.
Külső:
3+1 tengelyes, oldalrizalitos főhomlokzatát háromrészes övpárkány, végigfutó, emeleti könyöklőpárkány osztja, háromrészes, konzoldíszes főpárkány zárja. A homlokzatot és a rizalitot az emeleti részen tükrös lizéna keretezi, mely fölött a két párkány golyvázódik, a főpárkány frízébe pedig állókonzol kerül. A lizéna emeleti részét cartouche felezi, körülötte szoborfej tartotta bojtos füzér.
Földszinti ablakai átalakítottak. A bal második tengelyben egyenes záródású, keretezetlen, felülvilágítós kapu.
A jobb második ablak kivételével párosan álló emeleti ablakai egyenes záródásúak, felül lekerekített sarkú, füles alakítású, tagozott szalagkeretesek. Könyöklőjük alatt kis kötény. Záradékuk fölött törtíves szemöldök, a szemöldök íve alatt a páros ablakoknál cartouche, az egyes ablaknál kagylódísz.
Udvari homlokzata déli oldalán függőfolyosó, elején míves kovácsoltvas korláttal, végén új korláttal. Az udvarban, 1968-ban épített raktár látható a függőfolyosó alatt.
Nyeregtető, cserépfedés.
Belső:
Kapualja hosszú, keskeny, szegmensíves dongaboltozattal fedett. Végén balra egyterű, háromkarú lépcsőház nyílik, míves kovácsoltvas korláttal. Terrazzo padló.
A földszinti boltok poroszsüveg boltozattal vagy új síkfödémmel fedettek.
Emelete egy traktusba szervezett, síkfödémes, helyenként igényes nyílászárókkal.