Lakóház, copf, 18. sz. vége. Részben átalakítva.
Jellege:
Utcasorba illeszkedő, zártsorú beépítésű, egyemeletes, U alaprajzú, későbarokk (copf) lakóház.
Utcai homlokzata 2+2+2 tengelyes, középrizalitos kialakítású, tagozott övpárkány osztja, háromrészes főpárkány zárja.
Öttengelyessé alakított földszintjén a kirakatablakok illetve az üzletajtók kőkeretei renoválás eredményei. Középtengelyében kosáríves, váll- és záróköves, kőkeretes kapu, zárókövében rozettadísszel, kerékvetőkővel, modern kapuszárnyakkal. A kaput lizénák keretezik, melyek fölött az övpárkány golyvázódik.
Emeleti ablakai a széleken egyenes záródásúak, melyek könyöklővel, táblázatos mellvéddel, cseppdíszes szemöldökkel kialakított motívumban ülnek. az ablakok fölött a főpárkány frízében három-három lapos konzolból álló dísz látható. az ablakokat elválasztó faltükörben lesarkított faltáblázatok.
A rizalit emeleti részét konzolos fejezetű lizéna választja el az oldalsó falmezőktől. a rizalit két ablaka félkörzáródású, melyek könyöklővel, táblázatos mellvéddel, szemöldökként copf fonattal kialakított motívumban ülnek, felettük a párkány fogrovatos.
Nyeregtető, cserépfedés. Az utcai homlokzat középtengelyében ökörszemablakkal.
Udvari homlokzatát övpárkány osztja, kétrészes főpárkány zárja. Modern erkélyek, a déli szárny földszintjén több kőkeretes ajtó, egy félkörzáródású, zárókődíszes kapukerettel modern lépcsőház nyílik.
Belső:
Kapualja három szakaszos hevederes csehsüvegboltozatos. A mindkét szinten egytraktusos kialakítású épület földszintjén a helyiségek hevederes csehsüvegboltozattal fedettek, az emeleten síkfödémesek. A déli szárny alatt pince, mely hevederes csehsüvegboltozattal fedett.

Kisebb sérülésekkel, de aránylag jó állapotú épület.