Lakóház, copf, 18. sz. vége. Átalakítva.
:
Zártsoros beépítésben álló, kétszintes copf stílusú 'L' alaprajzú, belsőudvaros, cserépfedésű lakóház. A homlokzat hosszabbik oldala 6, a rövidebbik 3 tengelyes; a hosszabbik oldal K-i szakaszának síkja a 3. tengelytől kissé megtörik. Az épületen azonos magasságú lábazat, öv- és változó nagyságú konzolokkal tagolt főpárkány fut körbe. Ajtó- és ablaknyílásai egyenes záradékúak, alul szalagkeretesek, az emelet hosszabbik oldalán kis könyöklőpárkányokkal, valamint a szemöldökmezőit a főpárkányzat nagyobbik konzolai keretezik, a rövidebb oldalon nem állnak azonos tengelyben, azaz csak a két szélső tengely mentén. Az alsószint vízszintes falsávokkal tagolt. A felsőszint változó szélességű, de azonos magasságú, síkból kissé kilépő falmezősek, a visszaugratott falsávrészek az ablakokat szalagszerűen keretezik.
A belső udvari homlokzat ablak és ajtó nyílásai szabálytalan kiosztásban állnak, egyenes záródásúak, kivétel a kapubejárat udvar felőli nyílása, amely szegmentíves. A lakórész ajtója fölé, kis szélfogó tetőt állítottak. Az épület Ny-i szárnyához egykor félnyeregtetős épületrész kapcsolódott, ezt elbontották, és újraépítés alatt áll.

Tökéletes, frissen felújított állapotban van.