Lakóház, barokk, 18. sz. Átalakítva.
Jellege:
Utcasorba illeszkedő, zártsorú beépítésű, U alaprajzú, egyemeletes, eklektikus stílusban épült lakóház.
Utcai homlokzata bal oldalán csatlakozó, földszintes, attikával zárt, jellegtelen rész.
A ház valódi főhomlokzata 1+2 tengelyes, ahol utóbbi rész oldalrizalitként előrelép, a homlokzatot tagozott övpárkány osztja, háromrészes főpárkány zárja, frízében a rizalit fölött palmettadísz.
A rizalitot balról keretezi és ablakait elválasztja a két kompozit fejezetű nagy pilaszter.
Földszinti részén modern kialakítású kirakatablakok, a két szélen egyenes záródású, zárókődíszes keretezésű ajtó.
Emeleti ablakai tagozott szalagkeretesek, könyöklővel, falsávos keretezésű mellvédekkel, díszes szemöldökkel. A díszítések balról rendre a következők: tárcsadíszes, majd gótikus mérműdíszes, végül balluszteres mellvéd; középkonzolos, majd állókonzolos és korongdíszes, végül állókonzolos és vájatos tábladíszes szemöldök.
Udvari homlokzata átalakított, szabálytalan kiosztású nyílásokkal áttörve.
Belső:
A földszintes utcai rész síkfödémes, az emeletes pedig átalakított lapos boltozatokkal fedett bolthelyiségekből áll.
Emeletén egytraktusos, síkfödémes lefedés.

Régi felújított épület, jó állapotban, minimális hibákkal.