Lakóház, egyemeletes, eklektikus-szecessziós, 1900 körül.
Jellege:
Utcasorba illeszkedő, zártsorú beépítésű, kis körülépített udvaros, egyemeletes, későromantikus, koraeklektikus lakóépület.
Külső:
Utcai homlokzata 1+3+1 tengelyes, oldalrizalitos kialakítású, tagozott övpárkány osztja, háromrészes, konzoldíszes főpárkány zárja. Ablakai mindkét szinten végigfutó könyöklőpárkányon ülnek, emeleti ablakai fölött a szemöldökpárkány is végigfut. A vízszintes tagolást erősíti a földszinti falsík mély vakolatsávozása is.
Földszinti ablakai egyenes záródásúak, két oldalukon mélyített keretben ülnek, sarkánál kördíszes faltáblájú mellvéddel, záradékuk felett kváderezéssel díszítettek. Jobb szélső tengelyben nyílik a hasonló keretezésű, felülvilágítós kapu, eredeti kapuszárnyakkal.
Emeleti ablakai egyenes záródásúak, szalagkeretesek, két tükörrel osztott mellvéddel, törtíves szemöldökkel, utóbbi tükrében ornamentális faragás. A három középső ablakot lizénára helyezett, masnival "rögzített", függőleges fonatdíszek választják el egymástól és az oldalrizalitoktól.
Kis udvara déli oldalán konzolokon támaszkodó függőfolyosó, kovácsoltvas korláttal. Az udvar északi, a lépcsőházat rejtő oldalán a függőfolyosó elmarad.
Nyeregtető, cserépfedés.
Belső:
Keskeny kapualja síkfödémes, oldalfalát fogrovatos párkány osztja. Végén indul a kétkarú lépcsőház, alsó részén míves kovácsoltvas korláttal. A lépcső az emeleti kis folyosóra vezet.

Az épület lábazat feletti része néhol sérült,de az épület állapota nagyon jó