Lakóház, copf, 1790 körül. Irodák.
:
Tér és utcák által határolt területen, részben beépítésben álló, háromszintes, 'L' alaprajzú, kis belsőudvaros, cserépfedéses copf stílusú épület, D-i irányban enyhén emelkedő terepen.
Térre néző óriás pilaszteres főhomlokzata 7 tengelyes, háromtengelyes középrizalittal. A két utcai homlokzatának a K-i oldala 4 - a Ny-i oldala 6 tengelyes, részben szabályos kiosztásban. A két oldalsó homlokzat É-i tengelyében vakablakok állnak, mindkét szinten.
Az épületen azonos magasságú pinceablakokkal áttört lábazat, öv- és változatos kiképzésű teljes főpárkányzat fut körbe; a főhomlokzati szakasza fogrovatos és kis konzolos, az oldalak mentén profiltagos.
Az épület alsószintjének kőkeretes, záróköves, ablak és ajtó nyílásai szabályos, illetve az oldalakon, eltérő kiosztásúak, félkör- illetve szegmentíves záradékúak, főhomlokzatán zsalugáterekkel.
A főkapu ugyancsak kőkeretes, konzoltagos. Vasmellvédes erkélyét páros konzolok támasztják alá. A rizalit alsózónájának faltagolása, vízszintes falsávos.
Az emeleti ablaknyílások, a rizalit középső ablakaitól eltérően, amelyek félkörívesek, valamennyi egyeneszáradékos, változatos könyöklő- és szemöldökmezőkkel képzettek: a középső szint főhomlokzati mezőit fonat és plasztikus félprofilos alakok díszítik, változatos aedikulás lezárással.
Főhomlokzatának két felső szintjét egységesen copf fejezetes óriás pilaszterek fogják össze.

Szinte hibátlan, nagyon szép, gondozott, jó állapotú épület.