Lakóház, kora romantikus, 1850 körül.
Külső:
Utcasorba illeszkedő, két utcára néző homlokzatú, közel téglány alaprajzú, egyemeletes, kora romantikus lakóépület.
Téri homlokzata 1+2+1+2+1 tengelyes, közép- és oldalrizalitos kialakítású, háromrészes övpárkány osztja, háromrészes főpárkány zárja, frízében kör alakú, áttört szellőzőkkel. Mindkét szint falsíkja kváderezett.
Ablakai egyenes záródásúak, tagozott szalagkeretesek, könyöklővel.
Földszinti ablakai egyenes szemöldökkel képzettek, könyöklőjük alatt faltábla. Az ablakok részben boltajtóvá alakítottak. A középső tengelyben egyenes záródású, zárókődíszes kőkeretes, felülvilágítós kapu.
Emeleti ablakai mellvédjét vékony falsáv határolja, szemöldökük állókonzolos. A rizaliti ablakok mélyített faltükörben ülnek.
Vak Bottyán közi oldalhomlokzata háromtengelyes, azonos tagozatokkal alakított.
Udvari homlokzata szintén kváderezett, héttengelyes, a kapualj torkolata mentén két neobarokk váza.
Kontyolt nyeregtető, cserépfedés.

Belső:
Kapualja hevederes, szegmensíves dongaboltozattal fedett. Balra két szabadon álló pillér között nyílik a húzott-íves lépcsőháza, kovácsoltvas korláttal.
Kéttraktusos elrendezés, síkfödém.

Egyre romló állapotú az egykor szép épület. Teljesen elhanyagolt, gondozatlan.