Háromemeletes, klasszicista ház, Kasselik Fidél, 1812-1820, Kasselik Ferenc, 1842.
:
3 emeletes, belsőudvaros, klasszicista lakóház zártsorú beépítésben.
Az épület 3 em,eletes 9 tengelyes homlokzatát a földszinti felett övpárkány a 2. Emeleti ablakok alatt rozettasorral díszített könyöklő párkány tagolja és konzolos főpárkány zárja le. Középső tengelyében szegmentíves kapubejárat nyílik. Az épület ablakai állótéglány alakúak. Földszintjén a kőkeretes ablakok fugázott falmezőkben helyezkednek el felettük vak lunettákkal. Az 1. És 2. Emeleti ablakok keretezettek egyenes szemöldökpárkányokkal melyeket a 2 emeleten triglifes díszítésű cseppsoros konzolok tartanak. Az 1. És 2. Emeletieknél lényegesen alacsonyabb a 3. Emeleti ablakok szemöldöke a koronázó párkány alsó tagozatának csatlakozik. Az emeletek homlokzatának kiképzése teljesen azonos a szomszédos Arany János utca 17.- október 6. Utca 22. Sz. sarokház homlokzatával.

Hibátlan állapotban van az épület, a montenegrói nagykövetség működik benne.

Irodaépület (0.085 km)