Mindenszentek
Hatvan Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
Egyhajós, félköríves szentélyzáródású templom. A főhomlokzat és a szentély között homorú falakkal kiszélesedő hajóval, D-i homlokzata fölött emelkedő toronnyal. A szentély Ny-i oldalán sekrestye. A K-i homlokzaton toldalék foglalja magába a karzatra vezető, főhomlokzatról induló lépcsőt. Csehboltozattal fedett hajó és szentély, a hajó bejárat felőli oldalán karzat. Falképek: 20. század. Berendezés: 18. század vége, 19. század első fele. Feltehetően a korábbi templom helyén épült. Tornya 1816-ban készült. Helyreállították 1960-ban. A templomkertben: Szentháromság-oszlop, 20. század.
külső leírás:
Egyhajós, egy homlokzati tornyos, félköríves szentélyzáródású, a szentély felől kontyolt nyeregtetős templom. A főhomlokzat mögötti traktus és a szentély között homorú falakkal kiszélesedő hajó. A szentély Ny-i oldalán kontyolt tetős sekrestye. A K-i homlokzaton féltetős toldalék foglalja magába a karzatra vezető, főhomlokzatról induló lépcsőt.
A templomkertben Szentháromság-oszlop, 20. sz. ?
Helyreállítva 1960-ban.