Háromemeletes, klasszicista sarokház, Kasselik Fidél, 1812.
:
A haromemeletes, Oktober 6. utcaában 4-5-4, Arany János utcában 3-5-3 ablaktenge-lyes épület mindkét homlokzatát földszint fölött övpárkány, a második emeleten - a kozépső rizali-tok kivételével -, széles, két részes, rozettabetétes könyöklöpárkánysáv tagolja es három részes, kon-zolsoros főpárkány zárja le. A falsávos Földszinten, felköríves záródású falnyilásokat alakítottak ki, amelyek ivére a sávozás ráfordul. Az Oktober 6. ut-cai kapu egyenes zaródású, - felette szegmensíves mintázatú sávozással -, az Arany Janos utcai kapu-bejarat szegmensíves záradású. Az emeleteken álló-teglany alaku falnyílasokat képeztek ki, tagozatos -keretezéssel. Az első emeleten, az ablakok felett egyenes szemöldökparkányok láthatók, kivéve a ri-zalitokon, ahol ugyanitt haromszögletű oromzatos szemöldökpáirkányok kerültek az ablakok fölé. A masodik emeleten egyenes szemöldökpárkányok hangsúlyozzák az ablakokat. A harmadik emeleti ablakok kis könyöklőkre ülnek.

Vakolathiány, felázás, különböző színű festés: közelít a hármashoz.

Irodaépület (0.092 km)