Római katolikus templom műemléki környezete

Terület
Műemléki környezet
Műemléki környezet
Eger Megyei és Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
A település központjában, emelt helyen álló templom műemléki környezetének határa: Ny-on az Egri u. és a Parádi u. találkozásánál a 19. hrsz. Ny-i, illetve É-i határa, a Parádi u.-át keresztezve a 60. hrsz. É-i, illetve Ny-i határa a 62. hrsz. temetőig. A temetőt Ny-ról és É-ról megkerülve a 66. hrsz. É-i és ÉK-i határa mentén az Egri u.-ig. Az Egri u. É-i térfala mentén Ny-nak fordul a 191. hrsz.-ig, s annak K-i határa mentén halad a telek DK-i sarkáig. Itt Ny-nak fordulva és a Tabán u.-át, 540. hrsz., átszelve a 253., 254., 255/1. hrsz. DK-i határa mentén húzódik az ingatlan DNy-i sarkáig, s DNyhatára mentén éri el a kiinduló pontot.
külső leírás:
A település központjában, emelt helyen álló templom műemléki környezetét az alábbi ingatlanok határolják:
(hrsz)
Vári u. 1. 254