Kétemeletes, késő klasszicista sarokház, Diescher Antal, 1854.
:
Kétemeletes, belsőudvaros csonka klasszicista bérház a Vámház krt. és a Veres Pálné utcák sarkán.
A kétemeletes épület, Vámház krt.-i 2-5-2 ablaktengelyes főhomlokzatát és Veres Pálné utcai 4-3 tengelyes csonka homlokzatát a földszint fölött övpárkány, az első emeleten egyszerű, a második emeleten két részes könyöklőpárkány tagolja és két részes, - képszékében körtárcsás tükrökkel díszített - főpárkány zárja le. A földszinten vállpárkányról indított tagozatos félkörívvel záródó falnyílásokat alakítottak ki, amelyek közül a főhomlokzat középső tengelyben elhelyezkedő főbejárata a többinél nagyobb ívű. Az emeleteken állótéglány alakú, tagozatos keretezésű falnyílásokat képeztek ki, amelyek felett egyenes szemöldökpárkányok láthatók. Az első emeleti, bejárat feletti ablakot pilaszterpár fogja közre és két részes, a többinél magasabb szemöldökpárkány hangsúlyozza.

Az épület állapota teljesen jó, alsó szintjében jelenleg Argentin Étterem működik.