Kétemeletes, klasszicista ház, Hild József, 1834. Átalakítva.
:
A kétemeletes épület 11 tengelyes homlokzatát a földszint fölött övpárkány, az emeleteken könyöklőpárkány tagolja, háromrészes főpárkány zárja le. Földszinti, tagozatos keretezésű,, párkányról induló, félköríves záródású falnyílásait eklektikus tagozatú kőkerettel és kovácsoltvas rácsokkal látták el. Középső 3 axisában, a földszinten kapuépítmény emelkedik ki a fal síkjából. Ennek a többihez hasonló, íves középső nyílása mellett, oldalanként, egymás fölött két-két tagozatos keretezésű, szögletes (befalazott) nyílas látható. A kapu jelenleg a megnagyobbított bal szélső nyílásban helyezkedik el. Az épület emeleti állótéglány alakú ablakai tagozatos keretezésűek. Az első emeleti lakók fölött szemöldökpárkányok helyezkednek el, amelyek közül a középsőt csigás állókonzolpárja.

Hibátlan állapotú a lakóház.

Banképület (0.103 km)