Emeletes, neoreneszánsz ház, Bobula János, 1878. Székház, művelődési ház.
:
Zártsorú beépítésű, nyugati tájolású, téglalap alakú belső udvart körülvevő, egy emeletes, historizáló épület.

Külső: A homlokzat 7 axis szélességű. A két szélső axis sarokrizalitként előreugrik. Lábazat fut végig, axisonként egy-egy fekvő téglalap alakú, rácsos pinceablakkal. Az alsó szint nyílásai félköríves lezárásúak. Az első axisban található a kapu. Az ablakok könyöklői íves gyámköveken nyugszanak, meanderes díszítésűek. Az utolsó axisban félköríves záródású ikerablak található, az orommezőben egy környílással. Az ablakot toszkán pillér osztja két részre, a szárának a belső oldalain toszkán félpillérek állnak. A záró félkörív profilozott tagolású, hangsúlyos, torzfejes zárókővel. A vakolat kváderezett, a rizalitok szélein rusztikusan sarokarmírozott. Dór párkány zárja le, a metopékban tondókban rozettadíszítés látható.
Az emelet tagolása: abbbbba. Az ablakok alatt keskeny, a nyílásoknál előreugró könyöklőpárkány fut végig, alattuk balluszteres mellvéddíszítés található. A rizalitokon nagy, félköríves ablakok találhatóak, sima törzsű, háromnegyed korinthoszi oszlopok által keretezve. Az oszlopok a főpárkányig emelkednek, mely itt előreugrik. Az ablak feletti ívmezőkben az ívekre könyöklő meztelen nőalakok foglalnak helyet. A többi ablak íves lezárású, volutás gyámokon nyugvó, háromszögű timpanonos szemöldökkel. Félköríveik félpillérekről indulnak, a gyámok alatt pilaszterek keretezik őket. Fogrovatos főpárkány zárja le a homlokzatot, a frízben torzfejek és füzérdísz látható.

Szép állapotban lévő épület.

Háztömb (0.120 km)