Kétemeletes, eklektikus lakóház, Weber Antal, 1875.
:
Zártsorú beépítésű, nyugati tájolású, négyszögű belső udvart körülvevő, két emeletes historizáló lakóház.

Külső: A homlokzat 7 axis szélességű. A földszintet félköríves lezárású nyílások tagolják. A széles kaput gyámokon nyugvó, profilozott ív kereteli, íves zárókővel. Az ablakok kertezése is hasonló, felettük egy-egy négyszöges mezőben füzérdíszítés található. A vakolat sávosan rusztikázott. Egyszerű osztópárkány húzódik felül.
Az első emeleten a fal hátraugrik, az egész szélességében keskeny erkélyek nyílnak. A széleket egy-egy sima törzsű, jón pillér keretezi. Ezek az épület mindkét szélén a tetőig emelkedő tégla falsávhoz csatlakoznak. Az axisok között lábazaton álló, sima törzsű jón oszlopok állnak, köztük balusztrád húzódik. Az erkélyajtók félkörívesek, kanellurás jón oszlopokkal keretezettek, melyek tojássoros párkányt tartanak, amire a profilozott ív támaszkodik, díszes zárókővel, mely szintén párkányt tart. A szabadonálló oszlopok mögött lapos toszkán pilaszterek tagolják a falat. A nyílások ívmezejében egy-egy meztelen férfi és női alak könyököl a félkörívre. A szabadonálló nagy oszlopokon fogrovatos párkány húzódik.
A második emeleten hasonló a tagolás, csak a támaszok és a pilaszterek korinthoszi fejezetűek. Gyámos tagolású főpárkány, füzérdíszes frízzel, felette balusztrád húzódik.

Szép - rendezett épület kívül - belül, szálláshely üzemel benne.

Háztömb (0.101 km)