Háromemeletes, romantikus lakóház, Lohr János, 1867-1868.
:
Zártsorú beépítésű, keleti tájolású, U alaprajzú, három emeletes, historizáló lakóház.

Külső: Homlokzata 9 axis szélességű. Földszintjét az alacsony lábazattól induló keskeny, félköríves nyílások tagolják. A középen elhelyezkedő kapu szélesebb. A vakolat kváderezett, a szintet egyszerű osztópárkány zárja.
Az első emelet tagolása: abaCDCaba. A középső három tengely szélességében egy négy íves konzolon nyugvó, vasrácsos, egyenes erkély húzódik, melynek középrésze ívesen előreugrik. Az itt található nyílások erkélyajtók. Mind ezek, mind az ablakok szegmensíves záródásúak, pilaszteres keretezésűek. A szélső ablakokat (a) tükrös pilaszterek keretezik, a törzsükön középen egy tondóban rozettadísz látható. A pilaszter füzérdíszes kompozit fejezetű, melyre az egyenes vonalú szemöldökpárkány támaszkodik. Ez alatt a pilaszterfejek között füzérdísz található. A szemöldök része az emeletet lezáró osztópárkánynak. A 2. és 8. axisban lévő ablakok (b) tagozott szalagkeretesek, felettük gyámokon szegmensíves szemöldök húzódik. Az összes ablaknak balluszteres mellvéddísze van. A két szélső erkélyajtó (C) kanellurázott, kompozit és füzéres fejezetű pilaszterekkel keretezett, melyek az egyenes vonalú párkányt tartják. A középső ajtó (D) annyiban különbözik ezektől, hogy szemöldökmezejében füzérdísz található. Az emeletet osztópárkány zárja.
A második emelet nyílásai is szegmensíves záródásúak. A 2. és 8. axisban két, íves konzolra támaszkodó, konvex ívben előreugró, vasrácsos erkély található, itt erkélyajtók állnak. Az emelet tagolása: aBaacaaBa. Az ablakoknak tondós-rozettás mellvéddíszük van. A szélső ablakok tagozott szalagkeretesek, felettük gyámokon nyugvó, szegmensíves szemöldökpárkány húzódik, alatta rozettadíszes mező látható. Az egész nyílást pálcás keretezés övezi. Az erkélyajtók (B) hasonló kialakításúak, csak ezeken a szemöldökmező közepén lévő tondóban található rozetta. A középső ablakot (c) egy-egy sima törzsű kompozit pilaszter keretezi, tondós-rozettás mellvéddísze van. A pilasztereken egyenes vonalú párkány nyugszik, melynek frízében füzérdísz található. Az emeletet keskeny könyöklőpárkány zárja, a széleken egy-egy, az ablakok között pedig páros konzolokkal, melyek fölött ez előreugrik.
A harmadik emeleten egyforma ablakok sorakoznak. Ezek szegmensíves záródásúak, felettük gyámokon nyugvó, szegmensíves szemöldök van, mely alatt tükrös falmező látható. A homlokzatot az erős kiülésű főpárkány zárja, melyet páros gyámok tagolnak a széleken, illetve a 2-3., 4-5., 5-6. és 7-8. axisok között.

Jó állapotú ház pici hibákkal az erkély alján.