Nyíregyháza Megyei és Körzeti Földhivatal
Ref. templom, késő barokk, 1802. Tornya 1841-1842-ben épült.
:
Bejáratai a keleti torony tengelyében és a déli előtérben nyílnak.
Harangtornyát osztópárkányok és lizénák keretezésű vakolattükrök 3 szintre tagolják. Földszinten félköríves szalagkeretes ajtó felett félkör ablak köztük építési tábla.
A torony sarkai lekerekítettek. Első emeletén fekvőtéglány ablak. Harangszintjén oldalanként 1-1 félköríves, zsalus ablak.
Teljes órapárkánya felett tört bádog csúcsos sisak bádogfedésű.
A hajó íves oromfallal csatlakozik a toronyhoz sarkai lekerekítettek, oromzatában két oldalt 1-1 félkör ablak. Északi falán 1db. félköríves ablak nyílik. Egyenes záródású apszisában 1db. ablak.
Déli bejárati előtere íves oromfallal záródik, lizénák keretezve falmezőben szegmensíves bejárati ajtó.
Két oldalán 3db. félköríves ablak nyílik.
Az előtér és a hajó nyeregteteje bádogborítású.

Most nagyon szépen felújított templomot találtam. A vakolathibák kijavítva, az egész épület átfestve. Még a környezete is rendbe szedve.

Mikecz-kúria (0.156 km)
Középület (3.955 km)