Hauer cukrászda

kereskedelmi- és vendéglátó létesítmény
cukrászda
rövid leírás:
Hauer cukrászda portálja, 1930 körül. A homlokzaton alul hullámvonallal díszített vörösmészkő lábazat fut végig. A kétszárnyú, mélyen üvegezett ajtókat és teleüveg kirakatokat tárcsadíszes táblák, ill. archivolt kereteli, a köztes mezőket arany felir
külső leírás:
A homlokzaton alul hullámvonallal díszített vörösmészkő lábazat fut végig. A kétszárnyú, mélyen üvegezett ajtókat és teleüveg kirakatokat tárcsadíszes táblák, ill. archivolt kereteli, a köztes mezőket arany feliratos, fekete táblák töltik ki. A szélső portálokat és a kapukat simavonalú kazettás keret övezi.

Sajnos mostanra már kezd látszani a cukrászdán az elhagyatottság, még úgy is, hogy a portál még viszonylag megfelelő állapotú. A rossz osztályzat figyelmeztető jellegű az ügyben, hogy mégiscsak egy hajdanán fogalomnak számító cukrászdáról van szó, amit meg kéne menteni az enyészettől.