Villaépület

Győr-Moson-Sopron

2010.04.25 15:03 hetykekutya állapot: 5 - egyéb

A Villa sor Lőverekben is különleges szépsége már tavalyi ittjártunkkor (Nepomuki Szent János kápolna) is feltűnt, ezért külön örültünk neki, hogy mint helyi védettségű épületek "saját jogon" bekerültek az adatbázisba.

Az utca különleges fekvésű, csak egyik oldala beépített, a másik oldalon a soproni panorámában lehet gyönyörködni.

Az utca épületei hasonló korban (19. - 20. szd. fordulója) hasonló stílusban épültek, így az utcakép roppant hangulatos és egységes. A házak díszes kerítés mögött, nagy előkerttel települtek, a kertek hatalmas fákkal beültetettek, gondozottak. Az épületek jó állapotúak, jól karbantartottak - és fekvésük, valamint magánvilla - jellegük miatt igen rosszul fényképezhetőek.

villaépület (0.090 km)
villaépület (0.104 km)