Az összesített pontverseny megtisztelő 5. helyén álló versenytársam, "Prozak01" 11 évvel ezelőtti megállapítása ma is jogos: a "Páfrány út 13." címmegjelölés egyáltalán nem pontos. Mi sem tudtuk eldönteni, hogy vajon a kerítés közvetlen közelében lévő, parasztház-szerű kis épület, vagy a beljebb álló, sokkal komolyabb, tornyos ház élvez-e helyi védettséget - és erre a kérdésre sajnos a hivatkozott 54/1993-as rendelet sem adott semmiféle egyértelmű választ... El tudnék képzelni valamiféle kiírást, ami felhívja a - hétvégente egyébként jelentős számban - erre sétálók figyelmét a helyi védettségű épületre. (Ugyanez természetesen érvényes a szomszédos, "eklektikus" lakóházra is - Páfrány u. 15.)